Politika privatnosti

Poštovani korisnici,

Da bismo uspešno obradili vašu pozivnicu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da preuzmemo i isporučimo željenu pošiljku, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu pošiljke.

U ime AKS EXPRESS KURIR d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o korišćenim uslugama koje naši posetioci koriste, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali izgled i funkcionalnost našeg portala, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju uslugu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe niti ih činimo dostupnima u bilo kom obliku trećim licima bez vaše saglasnosti i prethodnog znanja i odobrenja.


AKS EXPRESS KURIR d.o.o.